Dnes na čepu

Čerstvě uvařeno
PIVO MUSTANG
Charakteristika piva od výrobce:
Tenhle nový kůň Ostravaru vás hned na první pohled zaujme
hlavně výraznou zlatavou barvou.
Ostravar Mustang je pivo nadupané třemi druhy pečlivě vybraných sladů,
které mu dodávají plné tělo. Svůj nespoutaný charakter získal tradičním
procesem kvašení v otevřených kádích spilky, aby byl dále vyšlechtěn
dostatečně dlouhým zráním v ležáckém sklepě. V jeho plné chuti se odráží
tři druhy vybraných chmelů, a to zejména Žatecký poloraný červeňák,
který se řadí k nejlepším odrůdám na světě, a Kazbek, přezdívaný také
"divoký chmel" pro svůj původ a kořenitou hořkost. Ostravar Mustang.
Chuť jak bič.

PERNŠTEJN VILÉM 11
Charakteristika piva od výrobce:
Světlý ležák
Vilém 11° je pivo plné sladové chuti, zářivě zlatého vzhledu a bohaté pěny. Pečlivě vybrané suroviny zaručují silný říz, chmelovou hořkost a příjemnou vůni.
Typ piva: Světlý ležákObsah alkoholu:
4.7 % obj.
Složení: voda, ječný slad, žatecký chmel

PILSNER URQUELL
Charakteristika piva od výrobce:
Tajemství unikátního postupu vaření piva Pilsner Urquell si
předáváme z generace na generaci již od první várky z roku 1842.
Za výslednou chuť ale vděčíme také těm nejlepším surovinám.
JEMNÁ CHUŤ DÍKY PLZEŇSKÉ VODĚ
Základem piva je měkká plzeňská voda, která má díky svému nízkému obsahu minerálů ideální pivovarské vlastnosti, a proto dodává pivu unikátní jemnou chuť.
ZLATÁ BARVA DÍKY VLASTNÍMU SLADU
Pro pivo Pilsner Urquell používáme vlastní slad, který si sami vyrábíme z těch nejvybranějších odrůd českého a moravského jarního dvouřadého ječmene.
KARAMELOVÁ CHUŤ DÍKY TROJITÉMU RMUTOVÁNÍ
Při rmutování vaříme slad s vodou v měděných varnách nad otevřeným plamenem. Tento unikátní postup opakujeme hned třikrát a díky tomu získává naše pivo charakteristickou vůni sladových zrn a vyváženou karamelovou chuť.
JEMNÁ HOŘKOST DÍKY ŽATECKÉMU CHMELU
Pro naše pivo používáme výhradně Žatecký poloraný červeňák, který našemu pivu dodává jemnou hořkost a nádherné chmelové aroma.

ČERNÁ BARBORA
Černé zlato se 4 druhy sladů a unikátní plnou chutí, ve které vítězí hořkost nad sladkostí. Dostala své jméno po patronce a ochránkyni dvanácti generací ostravských havířů.
Černou Barboru necháváme dozrát za studena v ležáckých tancích, aby získala svou příjemně sladovou, karamelově-kávovou chuť a barvu temnější než černou.